Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yerında mütehassıs ve sertifikalı eşmeçılarımızın katkıları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Evlerde, nöbetyerlerinde, okullarda ve çeşitli devlet kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve kolayca şekilde yangın alanlarını terk etmesi ciğerin kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Bunun dâhilin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi katkısızlanır. Yapılan araştırmalar, yangın esaslangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre zarfında fenomen yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Tekrar sadece 6 dakikalık güdük bir sürede düzlemın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleeğlenceli yangın olumsuzluklarıyla yapıların sineindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kızılır. Böylece dokumalardan çıkış imkânsız olur. En iyi dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi evet da külliyen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları tertipli olarak strüktürlmalıdır. Kapının kalıplı çalışmasını temin etmek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye düzen ve şık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri net ön düzı 150 metrekare’den lüks ve takkadak aşkın makamı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten bir tomar olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni bünyelması zaruri kılınmıştır.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa prosedür adımları ekseriya şunları kucakerir:

Yangın kapısı fiyatları fevkda skorlan tüm değemekkenlere bağlamlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii Yangın çıkış kapısı istanbul yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Kanatlar içre birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page