Ne demek?

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en oranlı eder politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedi durumlarda Yangın Kapısı binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet sağlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve rast çkırmızıışması önemlidir.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Binaların yangından korunması ile dayalı ele kızılınan kanuncu prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği bile dünya alır.

Özellikle duygun ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma işçiliklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir binası vardır.

Report this wiki page